..:: * Mirë se vini   WwW.RadioLobi.Com   Stafi  Realizues  Ju  Deshiron  Argetim  Te  Kendeshem **Drejtor i Radio Lobi GANI BAJGORA** ::..         Ndëgjues të nderuar, Mirë se erdhët në Www.RadioLobi.com ,... Ju dëshirojmë argëtim dhe knaqësi pran valëve të RadioLobi,..

http://www.jetimat.com/web/
  

KLIKO PLAY NDEGJO RADION

www.radiolobi.com

Stafi i RadioLobi


Drejtor gjeneral RadioLobi Euro Atlantik Shqiptar
Gani Bajgora

Sekretar
Myftar Gjonbalaj

Kryeredaktor
Albert Gjoka

Antarë
Tafil Peci
Drita Sylejmani
Jasmina Dautovi

Teknik i Radios (Antar)
Përparim Ibishi

             

             

             

             

WwW.RadioLobi.com

 

 

RadioLobi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Copyright © 2021 RadioLobi.com  Të gjitha të drejtat u rezervuan për të gjithë shqiptarët   RadioLobi