..:: * Mirë se vini   WwW.RadioLobi.Com   Stafi  Realizues  Ju  Deshiron  Argetim  Te  Kendeshem **Drejtor i Radio Lobi GANI BAJGORA** ::..         Ndëgjues të nderuar, Mirë se erdhët në Www.RadioLobi.com ,... Ju dëshirojmë argëtim dhe knaqësi pran valëve të RadioLobi,..

http://www.jetimat.com/web/
  

KLIKO PLAY NDEGJO RADION

www.radiolobi.com

Biografia

www.radiolobi.com

LEASH.Eshtë themelua me dt. 17.Dhjetorë.2016.Në nji proces gjedhorë dhe demoratik e trnsparent,ku u zgjodhe edhe kryesia qëndrore nga të gjith degët e themeluara,dhe u miratua statuti dhe platforma e kësajë organizate pra LEASH. E cila është organizatë mbarëkombëtare dhe gjithëperfshirëse,me karakter nderkombëtarë. Organizata e LEASH. Ka per synim bashkimin e gjithë mergates shqiptare, që bashkon dhe organizonë mërgaten në një strukturë të qëndrueshme dhe inkluzive. LEASH,vepron dhe kontakton me të gjitha shtetet perendimore,gjithashtu edhe përtej Oqeanit Atlantik. Pra synimi kryesor i LEASH.ka avancimin e qështjes kombëtare.LEASH.Është e vetmja organiztë zyrtare e cila është e regjistruar pranë gjykates kompentente e shpallur në gazeten zyrtare të shtetit Gjerman,dhe eshtë e mbrojtur me kushtetutë dhe ligjë.Dhe mu për këtë e themi se është një organizatë legjitime,me kryesin e sajë,në krye me kryetarin legjitim të kësajë organizate të nderuarin z.Shukri imeri.

             

             

             

             

WwW.RadioLobi.com

 

 

RadioLobi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Copyright © 2021 RadioLobi.com  Të gjitha të drejtat u rezervuan për të gjithë shqiptarët   RadioLobi